Nederlandse Kampioenschappen indoor, 11 en 12 februari in Apeldoorn

Twee weken geleden behaalde Xanne van Pouderoyen een de mooie 3de plaats bij het NK voor U16! Het afgelopen weekend was het de beurt aan de U18 en U20 junioren.

Met een bescheiden aantal van drie Ilion deelnemers werd een mooi resultaat neergezet. Lies Kneppers die sinds kort weer aan het  polsstokspringen is, vestigde een persoonlijke beste prestatie met 2,75 meter goed voor  een 8ste plaats bij de meisjes B. Een prima prestatie nadat ze eerst al in de ochtend zich geplaatst had op de 400 meter met een nieuw pr. en clubrecord in 57,27!

Alex in volle actie

s’Middags was het de beurt aan de A junioren. Alex van der Voort, sinds kort als volwaardig lid van het polsstokteam verraste met een mooi persoonlijk record van 4.45 meter en een 3de plek. Gezien de nog maar korte tijd dat hij zich volledig bezig houdt met het polsstokspringen, lijkt het niet ondenkbaar dat er het komende seizoen nog mooie hoogtes te verwachten zijn!

Noga, op weg naar het zilver

Zondagochtend was het de beurt aan Noga Piepenbroek. Noga samen met Marijn Kieft van AAV’36 favoriet voor de titel moest het dit keer afleggen tegen Marijn. Als excuus mag worden aangevoerd dat de meest stugge stok die Noga bij zich had nog te licht was om hoger te kunnen springen. Nu bleef het helaas bij een 2de plaats. Maar volgende week bij de NK voor senioren is er een nieuwe kans om te laten zien wie de beste is.

 

 

Spread the love