Op zondag 19 juli tijdens de tweede polsstokmeeting verbeterden diverse ilion deelnemers hun persoonlijk record.

De weersomstandigheden waren prachtig. een lekker zonnetje en een windje in de rug. Tel daar bij op dat er voor het eerst op de prachtige nieuwe mat gesprongen kon worden en succes kon niet uitblijven voor de ca. 25 deelnemers. Zelfs uit België waren een tweetal atleten afgereisd!

In de eerste groep wisten zowel Menno Bloembergen als Luuc den Toom als nieuwelingen in het vak tot mooie pr’s te komen met respectievelijk 2,70 meter en 2,80 meter. Ze eindigden netjes op de 1ste en 2de plaats bij de jongens C.

Bij de mannen ging de overwinning naar Sam Kranse (PAC) met een mooie hoogte van 4.70 meter. Sake Smit heeft de opgaande lijn weer te pakken en wist dicht in de buurt van zijn pr te komen met 3.60 meter. Bij de vrouwen wist Tiziana Ruiz met 3,60, gesprongen vanuit een korte aanloop, de winst te pakken voor Wendy van Nes (Phanos) en Fleurine van Beek (Haag) die met 3,35 meter een persoonlijk record sprong.

Voor alle uitslagen kijk je op : https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/33812/

De volgende meeting vindt plaats op zondag 2 augustus. Door vakanties is het echter moeilijk om aan een wedstrijdleider/scheidsrechter te komen. De wedstrijd heeft dus een onofficiële status. Mocht je toch willen meedoen stuur dan een mailtje naar polevault.jaap@gmail.com.

Voor de wedstrijd van 16 augustus kun je je opgeven via atletiek.nu.

Spread the love